Gofur Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Jedyne, co mi wiadomo o tych butach, to że używali ich niemieccy doradcy wojskowi w Tunezji w 1940r. Proszę o jakieś konkretne informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofur Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofur Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 TO jest symbol Kanadyjskiej Królewskiej Konnej?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofur Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 podeszwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czołg_7TP Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 A jest to symbol DAK ?Przykro mi, ale z wyposażeniem WH nie mają nic wspólnego.Tak jak pisałem powyżej, akurat JA miałem kanadyjskie.Klasyczne, cywilne angielskie buty myśliwskie. Mogły być zrobione i w 1920 i w 1970.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:39 08-05-2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadwojciech Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Buty DAK są całkowicie inne,chyba tylko wysokość jest podobna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gofur Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Jedyne, co mi wiadomo o tych butach, to że używali ich niemieccy doradcy wojskowi w Tunezji w 1940r. Proszę o jakieś konkretne informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gofur
Jedyne, co mi wiadomo o tych butach, to że używali ich niemieccy doradcy wojskowi w Tunezji w 1940r. Proszę o jakieś konkretne informacje.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.