Kamil1994 Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 Witajcie.Ciekawi mnie co znajdujecie na własnych podwórkach, działkach. Dodawajcie zdjęcia z własnych wykopek podwórkowych :)))).To co udało mi się znaleźć na własnym podwórku. Była jeszcze 1/2 marki, z 190? roku ale gdzieś mi się zapodziała ;(Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Taki sprzęt wmurowany w schode,tyle że sama lufa z korpusem i celownikiem.Tą fote mam z netu.Mojego fanta sprzedałem i nie zrobiłem fotki.Niestety do dzisiaj nie wiem co to za karabin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 DT czołgowy" Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 Aha,dzięki Nadwojciechu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 6 Maj 2010 Autor Share Napisano 6 Maj 2010 Zapomniałem dodać, że było jeszcze sporo monetek z PRL.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.