jankes81 Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 czy da się z tym coś zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankes81 Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 2. skóra trochę spękana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankes81 Napisano 2 Maj 2010 Autor Share Napisano 2 Maj 2010 jak wyczyścić zwierciadło ? (jest zrobione z blaszki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 skóra trochę spękana" jaka chłopie skóra? :)to jest coś ala emalia na aluminium...Zwierciadła na błysk nie wyczyścisz bo pojawiły się bąble,namocz całość w jakimś detergencie i przeczyść tylko szczoteczką do zębów a potem wd40 samo wieko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankes81 Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 vis1939 dzięki za uczącą odpowiedz, jestem początkującym odkrywcą tak wiec nie wiedziałem ze to coś w rodzaju emalii myślałem bardziej że to bardzo cienki kawałek skórki.PS.ale następnym razem tak się nie spinaj chłopie zawsze przecież można na spokojnie popisać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.