kameleon3333 Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 Witam wszystkich! Na początku chciałbym pogratulować i podziękować za bardzo przydatne i treściwe forum! Informacje tu zawarte znacznie ułatwiły mi wybór i zakup mojego pierwszego detektora (rutus proxima). Mieszkam na śląsku cieszyńskim i jako nowicjusz zwracam się z prośbą o pomoc... może ktoś podpowie gdzie w okolicy warto zacząć stawiać swoje pierwsze kroki". Interesuje mnie okres II WŚ, skłaniam się bardziej w kierunku militarki a czas pokaże co dalej :) Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.P.S. Może znajdzie się tu ktoś z okolic Skoczowa kto pomoże stawiać pierwsze kroki 35 letniemu nowicjuszowi? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 Myślę że ciekawe mogą być bliskie Czechy. Interesujące miejsce to również ten most kolejowy w Wiśle-da sie go przejść górą na piechotę i tam bym połazil na twoim miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon3333 Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Dzięki za radę... zastanawiam się o co chodzi z tym mostem kolejowym? Czyżby działo się tam w okolicy coś ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysbiker Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 koledzy moze zmontujemy jakas ekipe na wykpki jak co to pisac gg 7728481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.