kameleon3333 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Witam wszystkich! Na początku chciałbym pogratulować i podziękować za bardzo przydatne i treściwe forum! Informacje tu zawarte znacznie ułatwiły mi wybór i zakup mojego pierwszego detektora (rutus proxima). Mieszkam na śląsku cieszyńskim i jako nowicjusz zwracam się z prośbą o pomoc... może ktoś podpowie gdzie w okolicy warto zacząć stawiać swoje pierwsze kroki". Interesuje mnie okres II WŚ, skłaniam się bardziej w kierunku militarki a czas pokaże co dalej :) Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.P.S. Może znajdzie się tu ktoś z okolic Skoczowa kto pomoże stawiać pierwsze kroki 35 letniemu nowicjuszowi? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
kameleon3333 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Tak... szukam, szukam. Widzę że nikt nie lubi tu wałkowania po raz kolejny tego samego tematu (i popieram to) ale za wyjątkiem prośby o zdjęcia nic nie trafiłem.Dzięki
Tesior sud Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 WitajZnam tamte tereny i powiem że ciekawsze fanty są rzadkością. Jeżeli chcesz więcej info napisz gg: 9560150
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.