Zwłoka Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Witam.Chciałbym sie dowiedziec jakie sa sposoby uwuniecia 2 warstwy farby.Tak zeby nie uszkodzic oryginalnej co jest pod nia?http://www.wehrmachtskrzynki.hostzi.com/Metalowe/Skrzynki%20na%20amunicje/Skrzynka%20Stielhandgranaten%2024.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
herman1984 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Użyj Scansolu,preparatu do usuwania farb z różnych powierzchni.Każdą warstwę usuwa oddzielnie.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herman1984 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Użyj Scansolu,preparatu do usuwania farb z różnych powierzchni.Każdą warstwę usuwa oddzielnie.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobieras39 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 przecież jeśli chodzi o drugą skrzynke to jest orginalnie przemalowana w kamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwłoka Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 nie nie ja dałem przykładowe foty.Swoja czyszcze.Mam pytanie:były malowane na kolory zielen i paiaskowy i mysle zeby ja jednak pomalowac tylko nie wiem na jaki kolor.Jak wy to widzicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeneralRemek Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 A widać na nich farbę oryginalną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.