Zwłoka Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Witam.Chciałbym sie dowiedziec jakie sa sposoby uwuniecia 2 warstwy farby.Tak zeby nie uszkodzic oryginalnej co jest pod nia?http://www.wehrmachtskrzynki.hostzi.com/Metalowe/Skrzynki%20na%20amunicje/Skrzynka%20Stielhandgranaten%2024.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Użyj Scansolu,preparatu do usuwania farb z różnych powierzchni.Każdą warstwę usuwa oddzielnie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Użyj Scansolu,preparatu do usuwania farb z różnych powierzchni.Każdą warstwę usuwa oddzielnie.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 przecież jeśli chodzi o drugą skrzynke to jest orginalnie przemalowana w kamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwłoka Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 nie nie ja dałem przykładowe foty.Swoja czyszcze.Mam pytanie:były malowane na kolory zielen i paiaskowy i mysle zeby ja jednak pomalowac tylko nie wiem na jaki kolor.Jak wy to widzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 A widać na nich farbę oryginalną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.