winiol Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 witam od jakiegos czasu posiadam taki tasak czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej na jego temat.czy jest to kopia? nie potrafie na nim znalezc sygnatur .z gory dzieki za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winiol Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 .. i jeszcze jedna .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winiol Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 dzieki za odp. a jesli chodzi o sygnatury to jest mozliwe ze nie zostaly nabite ? sprawdzalem bardzo dokladnie nie ma nawet sladu po jakiejs puncy ,a stan nie jest najgorszy takze gdyby byly nabite to powinno cos po nich zostac .niestety nic niema ,zalezy mi zeby okreslic jakiego jest pochodzenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
winiol Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 moze ktos wie skad pochodzi?-prusy,rosja,francja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukuri Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Niestety, nie pokazałeś fotografii...Pozdrawiam, Piotr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris501 Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Według mnie tasak jest ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zukuri Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Dla mnie tasaczek wygląda wiarygodnie. Brak mi podstaw, by stwierdzić, że to kopia.Pozdrawiam, Piotr.PS.Ten model był popularny w wielu armiech świata- niekoniecznie musi być francuski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winiol Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 witam od jakiegos czasu posiadam taki tasak czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej na jego temat.czy jest to kopia? nie potrafie na nim znalezc sygnatur .z gory dzieki za odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
winiol
od jakiegos czasu posiadam taki tasak czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej na jego temat.czy jest to kopia? nie potrafie na nim znalezc sygnatur .z gory dzieki za odpowiedz.
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.