Słuszny Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Witam!Tak sobie na złomie leżało więc,sprawdzajac cennik postanowiłem z czymś wrócić.Dziwne przyzwyczajenie.Siodło od jakiegoś motocykla czy raczej od sprzętu rolniczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwadziesciajeden Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Witam,siodełko bardzo podobne do Jawa Perak z lat 50, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablcbr Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 motocyklowe na pewno ale jest małe czyli pewnie od jakiejś setki" było ich trochę rodzai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Witam!Tak sobie na złomie leżało więc,sprawdzajac cennik postanowiłem z czymś wrócić.Dziwne przyzwyczajenie.Siodło od jakiegoś motocykla czy raczej od sprzętu rolniczego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 I zdj od spodu.Obicie nitowane do podstawy siedziska,wykonane ze skóry,resztki włosia jako wyściółki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Zdj nr 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 26, 2010 Author Share Posted April 26, 2010 Zdj nr 4,mocowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Słuszny
Witam!
Tak sobie na złomie leżało więc,sprawdzajac cennik postanowiłem z czymś wrócić.Dziwne przyzwyczajenie.Siodło od jakiegoś motocykla czy raczej od sprzętu rolniczego?
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.