Słuszny Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Napisano 26 Kwiecień 2010 Witam!Tak sobie na złomie leżało więc,sprawdzajac cennik postanowiłem z czymś wrócić.Dziwne przyzwyczajenie.Siodło od jakiegoś motocykla czy raczej od sprzętu rolniczego?
Dwadziesciajeden Napisano 26 Kwiecień 2010 Napisano 26 Kwiecień 2010 Witam,siodełko bardzo podobne do Jawa Perak z lat 50,
pablcbr Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 motocyklowe na pewno ale jest małe czyli pewnie od jakiejś setki" było ich trochę rodzai.
Słuszny Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Napisano 26 Kwiecień 2010 Witam!Tak sobie na złomie leżało więc,sprawdzajac cennik postanowiłem z czymś wrócić.Dziwne przyzwyczajenie.Siodło od jakiegoś motocykla czy raczej od sprzętu rolniczego?
Słuszny Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Napisano 26 Kwiecień 2010 I zdj od spodu.Obicie nitowane do podstawy siedziska,wykonane ze skóry,resztki włosia jako wyściółki.
Pytanie
Słuszny
Witam!
Tak sobie na złomie leżało więc,sprawdzajac cennik postanowiłem z czymś wrócić.Dziwne przyzwyczajenie.Siodło od jakiegoś motocykla czy raczej od sprzętu rolniczego?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.