Shark14_a1 Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Witam,Wraz z kolegą planujemy założyć stronę internetową, na której zawarte będą materiały dotyczące min: przedwojennego Opola i życia w nim (fotografie miejsc istniejących które noszą jeszcze ślady dawnego Opola oraz rzeczy powiązanych z opolem, opisy części miasta wraz z budynkami, znajdującymi się w tamtym okresie), opis walk o miasta i wokół niego, oraz ciekawostki dotyczące tego miasta. Planowana strona ma powstać w trzech językach: polskim, niemieckim i angielskim.W projekcie tym chodzi o to, aby pokazać ludziom dawną stronę i zapomnianą poniekąd historię tego miasta.Zapraszam wszystkich chętnych do współpracy.Pozdrawiam Jacek ,,Ewald''Cieleckidane do kontaktu669653776panzerjager1@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztal Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 Jak dla mnie bomba, jestem za ! Poniekąd jest strona wroclaw.hydral.com.pl na której można sporo z dawnego Opola znaleźć, ale kiedyś przeszedł mi przez myśl pomysł utworzenia strony poruszającej nieznane tematy, takie epizody, z historii miasta i okolic - a jest ich całkiem sporo (szczególnie historia konfliktów zbrojnych w okolicy - nie tylko IIWŚ ale też Wojna Trzydziestoletnia, Wojny Ślaskie czy walki ze Średniowiecza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.