Cezar WW II Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Mam pytanie czy wykrywacze firmy c.scope to nie są takie jak MD ? czy da się nimi szukać bo zamierzam taki sobie kupić tylko nie wiem jaki będzie z nich dobry na militarkę taki do 800 zł jaki byście polecili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARKADIO.IE Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 :)C.scope za 800zł to będzie troszkę ciężko,chyba że jakiś prosty model jak C.scope 660,pare groszy więcej i będziesz miał fajny model C.s 990xd z dyskryminacją tonową Ale poszukaj na forum C.scope" bo jest tego sporopozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
seeker Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Nie chwaląc się, sprzedałem kiedyś na all... CS1220XD za 800zł, a więc sądzę, że coś powinieneś znaleźć. I ten właśnie model polecam na militarkę, ewentualnie niższy CS990XD, jak podał kolega wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanWorden Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Cytując za wieszczem - Cscope ma tyle wspólnego z MD co ja z Mercedesami, czyli nic:))PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.