felczer Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Wg mojego dziadka jest to coś od samochodu ale nie pamiętam co i od jakiego. Niestety nie mam jak zapytać bo zmarł ponad 20 lat temu. Proszę o podpowiedź. Może komuś coś to przypomina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felczer Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Wg mojego dziadka jest to coś od samochodu ale nie pamiętam co i od jakiego. Niestety nie mam jak zapytać bo zmarł ponad 20 lat temu. Proszę o podpowiedź. Może komuś coś to przypomina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felczer Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 jedna z dwóch w opakowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
felczer Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 opakowanie. brak oznaczeń z wyjątkiem cienia numeru na wieczku z kartonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
felczer
Wg mojego dziadka jest to coś od samochodu ale nie pamiętam co i od jakiego. Niestety nie mam jak zapytać bo zmarł ponad 20 lat temu. Proszę o podpowiedź. Może komuś coś to przypomina.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.