hubciu93 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Czasami na allegro były łódki od mosina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norberet Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Kolego na allegro dostaniesz w cenie około 2-5zł za sztukę, ja kupuję regularnie, nawet w ostatnim tygodniu 10 kupiłem... Na pewno dostaniesz, jeżeli masz niedaleko to rówież na giełdach staroci łatwo można trafić:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Marek odezwij się do mnie na maila. Myślę że 20 sztuk jeszcze wygrzebie.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Paweł,kurde,a mi to ledwie 4sztuki dałeś...dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Co Ty Marek mówisz..dasz mu Finlandie i spokojnie się zamieni bo piwa on nie pije:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 A co on będzie robił z Finlandią? Bo chyba procentów nie spożywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 ha! szpion:Pmiałem na mysli pocztówkę z finlandi:)(paweł,wybacz:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Pewnie że nie spożywa. Hebdzie coś się ubzdurało. Widzisz ja tu mam stały nadzór który w ostateczności może ojcu się wygadać :))) Ale mam nadzieje że nie :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 To na kolejnym wypadzie musimy uzgodnić czego ewentualnie mam nie mówić:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.