grinch20 Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam!Panowie moze ktoś wie gdzie mogę kupić szczotke mosiężną( na szlifierke) bo w sklepie żadnym u nas niema jak i na allegro. Może ktoś wie gdzie moge kupić lub zamówic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Minuta na allegro,po kolei : Przemysł › Przemysł i Automatyka › Obróbka metali > szczotka.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grinch20 Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 kolego niema tam mosieznej sa powlekane juz to sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ja kupiłem w nomi przez przypadek nawinęła mi się pod rękę. Mosiężna z długim miękkim włosiem. Jestem z Siedlec i u nas większego problemu z zakupem takiej szczotki nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.