Winchester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Napisano 19 Kwiecień 2010 Proszę o pomoc, ja nie mam pomysłu. Wymiary ok 80 mm x 50 mm mierząc od krawędzi do krawędzi. W kółku pod numerem orzełek a pod nim skrót U.M".z góry dziękuje za pomocpozdrawiamWinchester
Winchester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Napisano 19 Kwiecień 2010 Proszę o pomoc, ja nie mam pomysłu. Wymiary ok 80 mm x 50 mm mierząc od krawędzi do krawędzi. W kółku pod numerem orzełek a pod nim skrót U.M".z góry dziękuje za pomocpozdrawiamWinchester
Winchester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Napisano 19 Kwiecień 2010 hmm widze ze nikt nie ma pomysłu :)pozdrawiam
toska Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam powyższy przedmiot to plakietka informacyjna dotycząca przesyłek z miast wojewódzkich do urzędów miasta(U.M nr.258) w poszczególnych powiatach w miejscu otworów był przeciągany drut bądź też rzemień.
Winchester Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Napisano 19 Kwiecień 2010 dzięki wielkie :) Przedmiot współczesny, z okresu okupacji czy przedwojenny ? pozdrawiamWinchester
Pytanie
Winchester
Proszę o pomoc, ja nie mam pomysłu. Wymiary ok 80 mm x 50 mm mierząc od krawędzi do krawędzi. W kółku pod numerem orzełek a pod nim skrót U.M".
z góry dziękuje za pomoc
pozdrawiam
Winchester
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.