Skocz do zawartości

zakup

szwejk4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kwestia tego czego chcesz szukać.
Na drobnicę ace 250 nowy kupisz za 700zł. Jesli chodzi o militarkę to może Smętek?
Ja mam ace 250 (drobnica) i Midasa (militarka). Obydwa dają spokojnie rade.

pozdrawiam
Ejo
Napisano
Garrett ACE 250 - DELUX SPack - 2 cewki + dodatki - wykrywacz metali Garrett ACE 250 - PROMO2 + SŁUCHAWKI - wykrywacz metali tak przeglądam ten pierwszy troszkę więcej kosztuje niż mam ale zdaje się lepszy
Napisano
Lepszy czyli większy zestaw. Ewentualnie dozbieraj trochę kasy i poluj na używanego Solarisa. W miarę uniwersalny sprzęt.

Pozdrawiam
Ejo
Napisano
Jeżeli raczej militarka to nie Ace 250, sprzęt jak wiadomo do koloru w porządku,jeżeli zaś chodzi o militarkę to nie daje rady. Jakiego pakietu byś nie kupił.
<pozdro
Napisano
Hmm. ja polecam coś z Teknetics lub Fisher. Garrety też są dobre. Jeśli chodzi Ci jedynie o militaria to używanego Smętka kupisz w tej cenie bo nówka to raczej będzie coś koło 900zł.
Napisano
Zdecydowałem ze kupię RUTUS PROxima mam taką małą prośbę czy ktoś może polecic godnego zaufania sprzedawcę, z góry wielkie dzięki .
Napisano
Na alledrogo sa aukcje renomowanych dealerow, sprawdz ich kometarze. Ponadto na stronie rutusa mozesz znalezc adresy autoryzowancyh sklepow sprzedajacych Pr0xime. Btw na aukcjach mozna wychaczyc troszke taniej niz w sklepie, nawet na gwarancji.
Napisano
szwejk4 proximka dobry wybór,napewno bedziesz zadowolony,tylko trochę cierpliwości bo początki bedą trudne zanim zalapiesz o co chodzi w tej wykrywce ale jak już zakumasz o co biega w tych dzwiękach jakie wydaje proxa,to łązenie z nią to już czysta przyjemność...pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie