timki74 Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Napisano 18 Kwiecień 2010 Witam,pierwszy raz wczoraj wyszedłem z moim nowym(używka kupiona)Jablem i parę rzeczy- bezwartościowego złomu tylko,za to musiałem baterie zmieniać,bo te co kupiłem 9V zaraz się rozładowały(jakieś lipne..).Dzisiaj kupiłem 9V droższa(6 zł,a nie dwa!) i parę godzin spoko wytrzymała,choć będzie akumulatorek 12 V.Niestety czułość tylko do 6 mogę ustawić,wyżej ciągle piszczy!Dlaczego,czy Jable tak mają?(a tak a propos,to nakopałem się dzisiaj śrub,drutów,a na końcu rozrywka,myslałem że rura jakaś ściekowa,ale to było większe od mojej saperki-przeciwpancerny chyba!!Uff,zakopałem z metr pod ziemią!!)Więc jak z ta czułością?
Hebda Napisano 18 Kwiecień 2010 Napisano 18 Kwiecień 2010 wyżej niz 6 piszczy,taj jak hj napisał,normalka.6w takim razie najwyższa czułość.Jabel nie ma dyskryminacji więc wykrywa każdy metal.dłużej pośmigasz na 3bateriach płaskich 4,5V.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.