panzerkris Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 Czy moze ktoś z uzytkowników ma wiedze gdzie mozna kupic osłone elektroniki i wyswietlacza do Spectry V3?W znanym sklepie w Wawie nie ma, na All tez nie widziałem.
Karpathen Offensive Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Witam.Być może do Spectry będzie pasować osłona elektroniki taka jak w XLT i DFX.Ja do swojego modelu zakupiłem na Allegro.
VanWorden Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Osłonka na puszkę elektroniki XLT/DFX wejdzie" na Spectrę V3, ale różnica w wycięciu jest kilkucentymetrowa i nie będzie dobrze dopasowana. Osłonka na wyświetlacz jest zupełnie inna. panzerkris - sprawdź swoją pocztę.PozdrawiamVW
fiskars Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 Nortal z forum proscana szyje do spectry v3
panzerkris Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Napisano 20 Kwiecień 2010 Tez mi sie wydaje że z DFX-a bedzie inna. Wyswietlacz jest raczej większy w V3. Widziałem na e-bayu osłonki w kolorze camo, ale podobno sa nie dostępne na Europe(??) Taką informacje dostałem z Vikinga.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.