vojtaz2 Napisano 13 Kwiecień 2010 Autor Napisano 13 Kwiecień 2010 Witam, a trafiło się coś takiego w miejscu gdzie jeszcze wyszedł z ziemi stary gaźnik, gaźnik dodam jutro do identyfikacji. Mam pytanie z jakiej to ciężarówki, lub innego pojazdu.
wykop39 Napisano 13 Kwiecień 2010 Napisano 13 Kwiecień 2010 Witam . Tak jak napisałeś jest to zaczep niemiecki . Konkretnie od jakie to byś musiał dać szerokość , bo może być od ciężarówki , sdkfz lub innych . Niemcy stosowali takie masowo . Pozdrawiam
vojtaz2 Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Napisano 14 Kwiecień 2010 Witam, może ktoś więcej wie, jaki model, jakaś fotka.
vojtaz2 Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Napisano 14 Kwiecień 2010 sdkfz 251/16 Nie wiem czy to jest to samo bo fotka jest z daleka wykonana.
vojtaz2 Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Napisano 14 Kwiecień 2010 sdkfz 251, tył bez tego zaczepu.Dzięki wykop39 za podpowiedz dzięki której sam coś wyszperałem w internecie
Pytanie
vojtaz2
Witam, a trafiło się coś takiego w miejscu gdzie jeszcze wyszedł z ziemi stary gaźnik, gaźnik dodam jutro do identyfikacji. Mam pytanie z jakiej to ciężarówki, lub innego pojazdu.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.