Mj Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Czy ktoś wie do czego i kiedy stosowano takie guziki? Wygląda jak kalesoniak, ale czy nim jest?Pozdrawiam
karpik Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Nie dyskryminujmy kalesoniaków"- podobny wzór- miał wiele przeznaczeń:) Trafiają się ciekawe, sygnowane regionalne(firmowe) i wojskowe.Ten akurat pod reką z wczoraj;)
karpik Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Marek- nie tylko kalesony..., oporządzenie wojskowe również.
Mj Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Tak jak pisze Marek, nikt ich nie dyskryminuje, a przynajmniej nie ja. Guziczki są jednym z najbardziej interesujących mnie znalezisk. A jeśli chodzi o jakość fotki to po prostu zapomniałem dopisać, że jest na nim wybite: Wilh. Bleyle Stuttgart. Pozdrówki
karpik Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 http://histclo.com/Fashion/store/man/alpha/b/man-bleyle.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.