Mj Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam. Podczas wczorajszego wypadu znalazłem pod drzewem taką oto pochwę. Zszyta jest długą cienką blaszką. Prosiłbym o info na jej temat, kto i kiedy używał. Z góry dziękuję.
Mj Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam. Podczas wczorajszego wypadu znalazłem pod drzewem taką oto pochwę. Zszyta jest długą cienką blaszką. Prosiłbym o info na jej temat, kto i kiedy używał. Z góry dziękuję.
Hebda Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 denmark-dania.mozliwe że współczesna od finki/noża myśliwskiego(może myśliwy zgubił albo niefrasobliwy skaut:)gdyby długo leżała to skóra byłaby w gorszym stanie a szycie by skorodowało.drugakieszonka"pewnie na osełkę
wojt13 Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 ta druga kieszonka raczej na marspikel , taki szpikulec do zaplatania lin , cum , tak więc po mojemu nóż jakiegos marynarza , rybaka pozdrawiam wojt
Pytanie
Mj
Witam. Podczas wczorajszego wypadu znalazłem pod drzewem taką oto pochwę. Zszyta jest długą cienką blaszką. Prosiłbym o info na jej temat, kto i kiedy używał. Z góry dziękuję.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.