Jump to content

Świeradów Zdrój

Recommended Posts

Są fajne miejsca do polatania i zajefajnych fantów też można nawygrzebywać . Tylko musisz mieć dobrą kondycję.To są górki takie , że bez dopingu i na diecie sanatoryjnej szybko ducha wyzioniesz a masz przecież zdrówko podreperować.Powodzenia i pozdrawiam. tadziu

Pytasz gdzie lepiej szukać ? To już zależy co preferujesz ? Zgubione przedmioty wszędzie są podobne . II wojna światowa = zero . Nie było tu żadnego frontu . Ale jak trafisz jakiś depozycik , to bywa nieraz zaskakujący . W dobrym tego słowa znaczeniu . Powodzenia , tadziu .

Druga Wojna zero?Wielokrotnie tam kopalem od lat 15-tu z gora..I wydaje mi sie ,ze jesli chodzi o druga wojne ,naprawde sporo wyszło,i bedzie wychodzic.Dla wtajemniczonych -chodzi oczywiscie o drogi odwrotu wojsk niemieckich w sudety i gory izerskie w 1945 roku...a wzdłuz tych dróg....no no

• 8 months later...
Witam
Też zamierzam polatać tam ze sprzętem czy na pałę po lasach warto chodzić? oraz czy słynne Leopoldsbaude jest już spalone czy tez jeszcze cos tam idzie dziobać?
Wiem ze nikt mi nie poda miejscówek to jasna sprawa, lecz proszę o wskazówki gdzie mniej więcej w okolicach Szklarskiej Poręby się udać?
Dziękuję.

Doszły mnie słuchy, że sporo opakowań z czasów IIWŚ po prezerwatywach tam leży w glebie po wojsku oraz hełmów czy to prawda?

Posiada ktoś linka ze starymi mapami tych okolic?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information