nightmare Napisano 12 Kwiecień 2010 Autor Napisano 12 Kwiecień 2010 Witam serdecznieJade za tydzień do sanatorium do Świeradow i mam pytanko czy w okolicach są jakieś ciekawe miejsca do polatania z piszczałką?Ewentualnie jakie fanty wychodzą.Z góry dzięki i pozdrawiamN.
tadziu6 Napisano 12 Kwiecień 2010 Napisano 12 Kwiecień 2010 Są fajne miejsca do polatania i zajefajnych fantów też można nawygrzebywać . Tylko musisz mieć dobrą kondycję.To są górki takie , że bez dopingu i na diecie sanatoryjnej szybko ducha wyzioniesz a masz przecież zdrówko podreperować.Powodzenia i pozdrawiam. tadziu
nightmare Napisano 13 Kwiecień 2010 Autor Napisano 13 Kwiecień 2010 Dzięki wielkie za info.Napisz jeszcze z jakiego okresu fanciorki wychodzą i czy lepiej latać po polach czy lasach.Pozdro
tadziu6 Napisano 13 Kwiecień 2010 Napisano 13 Kwiecień 2010 Pytasz gdzie lepiej szukać ? To już zależy co preferujesz ? Zgubione przedmioty wszędzie są podobne . II wojna światowa = zero . Nie było tu żadnego frontu . Ale jak trafisz jakiś depozycik , to bywa nieraz zaskakujący . W dobrym tego słowa znaczeniu . Powodzenia , tadziu .
feld Napisano 13 Kwiecień 2010 Napisano 13 Kwiecień 2010 Druga Wojna zero?Wielokrotnie tam kopalem od lat 15-tu z gora..I wydaje mi sie ,ze jesli chodzi o druga wojne ,naprawde sporo wyszło,i bedzie wychodzic.Dla wtajemniczonych -chodzi oczywiscie o drogi odwrotu wojsk niemieckich w sudety i gory izerskie w 1945 roku...a wzdłuz tych dróg....no no
Mar Napisano 28 Grudzień 2010 Napisano 28 Grudzień 2010 WitamTeż zamierzam polatać tam ze sprzętem czy na pałę po lasach warto chodzić? oraz czy słynne Leopoldsbaude jest już spalone czy tez jeszcze cos tam idzie dziobać?Wiem ze nikt mi nie poda miejscówek to jasna sprawa, lecz proszę o wskazówki gdzie mniej więcej w okolicach Szklarskiej Poręby się udać?Dziękuję.Doszły mnie słuchy, że sporo opakowań z czasów IIWŚ po prezerwatywach tam leży w glebie po wojsku oraz hełmów czy to prawda?Posiada ktoś linka ze starymi mapami tych okolic?
feld Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 ja bynajmiej na wiosne w to miejsce sie wybieram....troszke tam wyszło i przypuszczalnie jeszcze wyjdzie.
Mar Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 Głęboko czy wyżej? Mozna wiedzieć z jakiego okresu?
feld Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 mar-Moje gg8913800-mozemy pogadac.Pozdrawiam.
feld Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Teraz ruina-wczesniej prywatny teren.Jak wyglada teraz sytuacja z włascicelem? -nie mam pojecia.
Mar Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Zmienię trochę temat, czy słyszał ktoś może o domu w którym straszy znajduje się on w Szklarskiej Porębie ponoć wybudowany na miejscu cmentarza dziecięcego?....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.