max.p Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Witam, mam do identyfikacji puszkę. Nie jest ona jeszcze moja ale mogę ją kupić, w związku z tym chciałbym coś o niej wiedzieć(do czego służyła itp).Z mojego rekonesansu wynika że nie ma ona żadnych sygnatur. Czy jest ona warta 30 zł.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janczar Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ale od czego jest to jest pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 Witam, mam do identyfikacji puszkę. Nie jest ona jeszcze moja ale mogę ją kupić, w związku z tym chciałbym coś o niej wiedzieć(do czego służyła itp).Z mojego rekonesansu wynika że nie ma ona żadnych sygnatur. Czy jest ona warta 30 zł.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Ta puszka jest raczej niemiecka, kolor taki sam jak na skrzynce po ammo. http://wehrmachtskrzynki.hostzi.com/Metalowe/Niezidentyfikowane/Kolejny%20pojemniczek%20do%20identyfikacji.htm Tu jest link ale nie wiem do czego służyła i tego chciał bym się dowiedzieć. W środku i na zewnątrz taka sama jak ta z linka .Niestety nie mam teraz możliwości by ją obejrzeć i wstawić fotek. Warta jest tych trzech dyszek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 Dzięki za info . Lecz nadal nie wiem czy wyrzucić te trzy dyszki pozdro.max.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
manian Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Mam identyczną tyle że w zielonym malowaniu. Nie udało się zidentyfikować. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=657523#901799Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
janczar Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 aj bym wziął za te 30 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luftlander Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 30 pln troszkę za dużo jak za puszkę po komplecie kluczy nasadowych prawdopodobnie produkcji CCCP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobieras39 Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 puszka na 100% wojenna niemiecka 30 zl pojęcie względne czy drogo;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faku Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Nie jest to cccp. Na pewno niemiecka, poszukaj sygnowań Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansdekawka Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Nie wiem czy na pewno niemiecka.Pokaż zdjęcie zamknięcia, i zawiasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
max.p
Witam, mam do identyfikacji puszkę. Nie jest ona jeszcze moja ale mogę ją kupić, w związku z tym chciałbym coś o niej wiedzieć(do czego służyła itp).Z mojego rekonesansu wynika że nie ma ona żadnych sygnatur. Czy jest ona warta 30 zł.?
10 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.