SirHenry Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam!!Jest tu na forum ktoś z Marek??pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Ząbki(koło muru Drewnicy) się kłaniają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Marki hmm... no to podobno ja tu mieszkam.:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 to już wiem gdzie wrony kraczą po niemiecku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirHenry Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 :)witam wszystkichNa tym forum jestem od niedawna, ale ogólnie w temacie ponad 6 lat. Może ktoś jest chętny na wspólne kopanie"? ewentualnie jakiś browarek??pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 Ależ oczywiście. Stała ekipa się tu udziela widzę. Nawet te dzieci z HJ są :D nie Hebda? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Kwiecień 2010 Share Napisano 15 Kwiecień 2010 paweł to nie Hj tylko wehrwolf przecież:) SirHenry,podczas kopania nie wspominałeś nic o browarze,a ja na sucho cały dzień:(pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Zaczynacie denerwować tymi komentarzami komuchy.Ale zazdrość wyżera wam rozumy.Ja jak zawsze chętny na kopanie,z Marek jest więcej osób ale nie są zalogowane na forum.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 joo,ja wolę być czerwony niż z ss:PPawełek,coś ci ukręce że nie odpowiadasz na gg!pozdro i czekam na wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Wiemy że wolisz być czerwony. Jaruzel to twoj idol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 dziala sie jeszcze cos w okolicach Marek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Przekopane:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 niedawno sie tu sprowadzilem i z checia bym sie gdzies wybral albo pogadal przy piwie, na wypad to moge rowerem albo dorzuce na wache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Marki działają silnie ale dalej od Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Domyslam sie, zgadalem juz sie z kol. Hebda i mam nadzieje ze znajdzie sie wieksza ekipa do ktorej moglbym dolaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Paweł,że dalej od marek to wiem że przeczesałeś wszystko w promieniu kilkudziesieciu km:)Byliśmy z kol.Rolerfer na kontroli"guzików.Więcej tam moja noga nie stanie:)Jeszcze w październiku ptaszek wyszedł,teraz już dosłownie lipa(ale wspomnienie fantów ciągneło po każdej zimie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 tak dla ziomków z okolicy http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=727433#1657293 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.