janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 medalik zrobiony z monety 5 marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 i tył dziwne sygnaturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 i żeby nie było ze nie z monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 i szkatułka wszystko ze strychu odkupione od miłych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Maj 2010 Autor Share Napisano 28 Maj 2010 i wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu765 Napisano 28 Maj 2010 Share Napisano 28 Maj 2010 ciekawe te stryszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 parę gratów z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 30 Maj 2010 Autor Share Napisano 30 Maj 2010 lufka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 dzień dzisiejszy na lotnisku czyli tam gdzie latały już setki osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 foty przed czyszczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 po umyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 i bicia na rekietnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 i mewki/patka jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 i sygnatury dekielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edelmano Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 hej witam mam pytanie z jakiego sprzetu korzystasz? zgóry dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 jak na razie ace 250 i bardzo go polecam jak ma znaleźć coś dużego to znajdzie głęboko a na drobnice to sprzęt wspaniały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edelmano Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 hej witam dzieki za odpowiedz bo wlasnie ja posiadam ace 250 ale jak narazie niemam czasu sie wybrac z nim na spacer gdzie głównie szukasz na polach czy w lsasach a co do głebokości napisałeś ze jak cos wiekszego to i tak znajdzie czyli mam rozumiec ze jesli jest cos wiekszego głębiej w ziemi to wskazuje ? ni i jescze jedno pytanie odnosnie głebokości tak jak pisałem niemiałem jescze go jak sprawdzic w terenie czy mógł bys mi podac jakies przyblizone głębokości do jakich ten sprzet siega zgóry dziekuje i mysleze nietylko mi to sie przyda lecz innym urzytkownikom tego sprzetu tez pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 odpowiedzi na te pytania i wiele innych odnośnie ACE250 znajdziesz w dziale Sprzęt poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.