feld Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Tarcza LW -jak sama nazwa wskazuje -słuzy do wycierania butów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 obawiam sie ze tam nikt nie kopał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Janczar,sorry ale faktycznie zaczynasz być nieco irytujący a do tego i leniwy.Zaliczyłeś już tutaj kilka wpadek i co jakiś czas zaliczasz kolejną.W ten sposób uznania nie zdobędziesz,a wręcz przeciwnie.Jeszcze zacznij prosić o wycenę fantów przy fotkach to będzie całkiem miło...Opanuj się bo to żeś młody i jeszcze trochę...Nie zwalnia Cię od w miarę odpowiedniego myśleniaDarz dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 witam leniwy ja jestem i o tym dobrze wiem a co do wyceny to jest allegro i nawet mi to do głowy nie wpadło i nie wpadnie byłem na lotnisku godzinkę i wytargałem jakiegoś śledzia i trochę śmieci foty może dodam później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 nie wiem czy ktoś się orientuje co to za śledź ale daje go na identyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 i drobnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 A tak apropo-to allegro nie jest od wyceny.Istnieje wiele katologow stworzonych przez ludzi o wiele mądrzejszych od nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 A to ci cos pokaze-(tylko bez komętarzy)-schowek,(jego mizerna czesc)-trafiona przed wczoraj w twojej jak mowisz okolicy-rejon Borowego.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 feld nie dobijaj mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Zeby ostudzic zapal-tylko kielich zloty,reszta srebro.Oczywiscie było tego wiecej,ale niestety tylko posrebrzany szajs i porcelana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 feld chciałbym taki szajs" ;) zdradzisz w jakich okolicznościach trafione? Pole,las , granicach dwóch powyższych? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Kolo drogi w lesie-jakies 300-500 metrow od miejscowosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 może i ja ruszę tym tropem . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Autor Share Napisano 11 Maj 2010 draven85 wybierasz się w okolice borowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 nie ale może na leśne drogi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Felda,jeszcze dodaj ze w polsce i w okolicach Gozdnicy...hyhyhy...moze wkoncu ktos zrobi melrioracje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 12 Maj 2010 Autor Share Napisano 12 Maj 2010 dziś wykopałem tego prę ta co był koło śledzia miał koło 1,2 długości a metr dalej wyszedł jeszcze jeden taki prę t ale bez śledzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 13 Maj 2010 Autor Share Napisano 13 Maj 2010 sweterek mm ale służba leśna anie straż to jest co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 fanty z wczoraj taka ciekawostka wyszła sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 i rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 takie cuś było już na identyfikacji ale w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 przestrzelone 5 kopiejek z 1930 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 wrak monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 i wszystko razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 16 Maj 2010 Share Napisano 16 Maj 2010 Pokaż tą kurę po oczyszczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.