janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 już jest 2 odsłona moich trafień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 syrena od gaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 i oto tabliczka oczywiście sprawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 i dzień dzisiejszy całe 2 godzinki na poletku i wyszedł najprawdopodobniej Szóstak Jana II Kazimierza z 1666 roku i do tego chyba półtorak z 1625 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 i rewersik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 chyba Półtorak z 1624 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 i rewersik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 janczar ale czeszesz te monetki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 nie tylko same monety się kopie dziś nap przykład śmieci pełno takie jak odłamki od czegoś mosiężnego wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Janczar śliczny IOANEK gratuluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 dziś jeszcze kupiłem takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 rusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf 25 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 500 rubli fajnych rozmiarów podobnie jak 100 z owego okresu :)Ten banknocik stoi na angielskim e bayu od 4-9 funtów a jak cenowo w Polsce.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz4jb4 Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Gdzie Ty kopiesz takie monetki? Penetruję tą samą okolicę (Żagań - Żary - Gozdnica - Szprotawa) i trafiam same pamiątki po zachodnich sąsiadach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2010 ja kopie na pewnych polach łąkach koło starej drogi ja spędzam co najmniej 3 godz. dziennie na wykopkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 janczar tą syrenę montowano na pojazdach uprzywilejowanych MO ,Straż Pożarna ,LWP można jeszcze zobaczyć ją na dachach Babci" które przyjeżdżają z OSP do pożarów na wsiach :):) monetka fajna -pogratulować -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 jak to gdzie kopie...?kupuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz4jb4 Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 To czekamy na ripostę janczara.. Za dużo nie piszę, ale nie lubię jak ktoś ściemnia.Ładnie, że wśród nas jest coraz więcej młodych ludzi, dziwne jednak, że mają z samego początku same niezłe trafienia.Sam jestem przeciętny i piszę otwarcie, że nie wiem gdzie jest bursztynowa komnata a same wykopki tylko dla przyjemności, ale ty kolego przesadzasz, historia ze złotym łańcuszkiem, monety, które wykopałbyś w naszych rejonach tylko będąc dzieckiem wielkiego wizjonera.. no i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 wie pan panie kolego ja na wykopkach spędzam dziennie po 3 godziny albo więcej i co sie trafi to sie trafi a odnośnie kupowania monet to na razie kupuje sam PRL i współczesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 dziś tak jak zawsze idę do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Gratuluje, szczególnie mi się podobają monetki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 dziś byłem po raz kolejny na poletku tym samym co wyszły monetki jak chcecie dam foty nic specjalnego parę łusek i nieciekawe monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.