Surkan Boris Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Witam . mam zamiar nabyć tą klamrę . ale nie mam bladego pojęcia co to za klamra kto takowych używał i skąd te nazwy państw .
Surkan Boris Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 wypisane sa nazwy krajów. ale niek to używał
Surkan Boris Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 niemoge doczytac 1 szego napisu . ale russland. england.. Prosiłem o pomoc w ustaleniu kto takowa klamre używał a nie czy jest odlewem czy nie
qwert1403 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Zapewne jakaś niemiecka , kombatancka po pierwszej wojnie światowej.A państwa tam wymienione to : Francja , Anglia , Rosja i chyba USA.Pierwszy wyraz to kampania.
huk 100 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 zmień zamiary to nawet nie można nazwać -kopią :):):)
Surkan Boris Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Witam . mam zamiar nabyć tą klamrę . ale nie mam bladego pojęcia co to za klamra kto takowych używał i skąd te nazwy państw .
Question
Surkan Boris
Witam . mam zamiar nabyć tą klamrę . ale nie mam bladego pojęcia co to za klamra kto takowych używał i skąd te nazwy państw .
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.