Surkan Boris Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam . mam zamiar nabyć tą klamrę . ale nie mam bladego pojęcia co to za klamra kto takowych używał i skąd te nazwy państw .
Surkan Boris Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 wypisane sa nazwy krajów. ale niek to używał
Surkan Boris Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 niemoge doczytac 1 szego napisu . ale russland. england.. Prosiłem o pomoc w ustaleniu kto takowa klamre używał a nie czy jest odlewem czy nie
qwert1403 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Zapewne jakaś niemiecka , kombatancka po pierwszej wojnie światowej.A państwa tam wymienione to : Francja , Anglia , Rosja i chyba USA.Pierwszy wyraz to kampania.
huk 100 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 zmień zamiary to nawet nie można nazwać -kopią :):):)
Surkan Boris Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam . mam zamiar nabyć tą klamrę . ale nie mam bladego pojęcia co to za klamra kto takowych używał i skąd te nazwy państw .
Pytanie
Surkan Boris
Witam . mam zamiar nabyć tą klamrę . ale nie mam bladego pojęcia co to za klamra kto takowych używał i skąd te nazwy państw .
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.