Kiczka1111 Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 Znalazłem dzisiaj pokrywę najprawdopodobniej od jakiejś skrzyni. Dziwi mnie to że jest ona mosiężna. Orientuje się ktoś do czego mogła służyć? Bo nie wiem czy na złom oddać ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiczka1111 Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 przepraszam nie wiedziałem ze dodaje na główną strone proszę o przeniesienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiczka1111 Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 przepraszam nie wiedziałem ze dodaje na główną strone proszę o przeniesienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiczka1111 Posted April 5, 2010 Author Share Posted April 5, 2010 foto 2. chwilowe problemy z netem. Przepraszam za zamieszanie i 2 takie same posty ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kiczka1111
Znalazłem dzisiaj pokrywę najprawdopodobniej od jakiejś skrzyni. Dziwi mnie to że jest ona mosiężna. Orientuje się ktoś do czego mogła służyć? Bo nie wiem czy na złom oddać ;)
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.