wenger Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum. Bardzo potrzebuję pomocy osób które są posiadaczami Proximy. Za kilka dni zamawiam wykrywacz, jest to mój pierwszy. Problem polega na tym, że jestem dosyć wysoki mam 197 wzrostu w butach bite 2 metry, obawiam się, że wykrywacz będzie dlamnie za krótki. Rozmawiłem niedawno telefonicznie z osobą która posiada Proximę i dowiedziałem się, że przy jej 186cm eleskop" ma rozłożony do oporu czyli bodajże na czwartym ostatnim mocowaniu. Czy jest jakaś możliwość jego przedłużenia? Czy ktoś może miał ten sam problemy? Przejrzałem forum niestety podobnego tematu nie udało mi się znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.
spartan200 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Witaj , myślę że na początek powinieneś skontaktować się z producentem . Być może będzie miał przygotowane jakieś dłuższe sztyce itp. do swojego sprzętu . Jeśli nie to pozostaje samodzielna przeróbka . Daj znać jak poszło .Pozdrawiam
SirHenry Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Witam!!mam proximę 3 sezon i też do najniższych nie należe (195 cm bez butów :) ) i jakoś nie mam problemu, a przyznam że nawet lepiej chodzi się z nim na średniej" długości tzn nie rozłożoną do końca. ale po rozłożeniu jest całkiem długa więc na 100% nie będziesz miał problemu.Pozdrawiam!!
wenger Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Panowie Wielkie Dzięki za pomoc. Miałem spore obawy w tym kierunku. Po Świetach zamawiam wykrywkę i w plener. Pozdrawiam Gorąco.
muchomor Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Wstrzymaj się na razie,jeśli możesz z kupnem Proximy,Rutus podobno szykuje jakiś nowy model,podobno jakiś super detektor drobnicowiec" z cewką snajperką",takie chodzą słuchy,niedługo ma podobno wejść na rynek,dowiedziałem się tego od eaviso",może on coś więcej wie.A co do sztycy do Proximy,to najlepiej dowiaduj się u producenta,wyślij maila,albo zadzwoń,namiary znajdziesz na stronie Rutusa.
wenger Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Napisano 5 Kwiecień 2010 Panowie dziękuje serdecznie za podpowiedzi. Jutro zkontaktuję się z Rutusem. Wypytam na pewno o nowy wykrywacz traf chce, że właśnie drobnica mnie interesuje. Jeśli się czegoś dowiem dam znać na forum. Zapytam ewentualnie też o dłuższe sztyce dla tych o solidnym zwroście" ale po podpowiedzi SirHenrego mam nadzieje, że wykrywka będzie w sam raz. Pozdrawiam.
wenger Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Napisano 6 Kwiecień 2010 Witam dla zainteresowanych. Jak obiecałem rozmawiałem dziś z Rutusem na temat nowego wykrywacza na drobnice a propos sugesti Muchomora, niestety Pam Arkadiusz nie odpowiedział kiedy dokładnie będzie na rynku. Podobno najbliższe 1-3 miesiące.
muchomor Napisano 10 Kwiecień 2010 Napisano 10 Kwiecień 2010 Ano właśnie,czas pokaże,trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać jeszcze troszeczkę na ten drobnicowiec".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.