vojtaz2 Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Napisano 4 Kwiecień 2010 Witam, wczoraj wykopałem trochę rzeczy w miejscu w którym dużo trafiało się militarnych przedmiotów. Mam pytanie co to za przedmiot z fotek?
Czester01 Napisano 5 Kwiecień 2010 Napisano 5 Kwiecień 2010 Dla mnie to kawał żelastwa jest, chyba nic wartościowego, ale nigdy nic nie wiadomo.
Hebda Napisano 4 Kwiecień 2010 Napisano 4 Kwiecień 2010 jezu,vojtaz2, jak masz kilka fantów do ID to zrób z tego jeden wątek a nie kilka oddzielnych..
vojtaz2 Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Napisano 4 Kwiecień 2010 Witam, wczoraj wykopałem trochę rzeczy w miejscu w którym dużo trafiało się militarnych przedmiotów. Mam pytanie co to za przedmiot z fotek?
vojtaz2 Napisano 4 Kwiecień 2010 Autor Napisano 4 Kwiecień 2010 2, widać naderwany kawałek blachy aluminiowej
fanatyk Napisano 4 Kwiecień 2010 Napisano 4 Kwiecień 2010 nie jest to jakieś zamknięcie, zamek w sensie rygiel. ?
Pytanie
vojtaz2
Witam, wczoraj wykopałem trochę rzeczy w miejscu w którym dużo trafiało się militarnych przedmiotów. Mam pytanie co to za przedmiot z fotek?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.