komandos90 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 WitamWiem, że to nie forum farbiarsko-szewskie itd;) ale mam buty bates hot weather(z otworkami po bokach), są one w kolorze pustynnym wykonane z zamszu, cordury oraz podeszwy vibram, kupiłem je kiedyś używane za 60 pare złoty, tak wiem są hot weathery czarne ale ich cena mnie powala (280zł) a nie mam zamiaru bulić tyle kasy na buty do mówiąc krótko-tyrania, i stąd moje pytanie czy da się jakoś te buty przefarbować na czarno?;) Słyszałem, że całość można psiuknąć lakierem samochodowym i będzie się trzymać, zarówno podeszwy, zamszu i cordury, słyszałem, że zamsz można przepastować na czarno, i nawet lepiej to zrobić, doradzicie coś?:)Z góry dzięki za pomocPozdrawiam i Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Sorry proszę o przeniesienie do HP, dzięki i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Temat nadaje się na konserwację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topemo Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Powiem Ci przyjacielu, ze zamszu lepiej nie pryskac lakierem albo zadna inna farba bo sobie wsadzisz buty do kosza a nie na nogi :) stracisz wlasciwosci buta i juz nie bedzie hot weather :P. Osobiscie bedac pare" lat w armii, jedyna opcja ktora uskutecznilem bylo przemalowanie czarnych opinaczy na bialo pod maskolaty. Jezeli chcesz ingerowac w material buta to mysle, ze lepiej sukcesywnie pastowac but pasta, ale nie przesadzajac nanoszeniem tony masla" ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DRVAL Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Witam . Jest taki środek jak Wilbra -renoskór w cenie około 5-6 zł. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komandos90 Napisano 5 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2010 dzięki za odp, coś podziałam:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 jak będziesz pastował zwykłą pasta to spróbuj ją wcześniej podgrzać,jest wtedy płynna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.