br-en Napisano 6 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Dzisiaj chwila spaceru po moim poletku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Bren masz zakaz wchodzenia na to pole:) Bo pułkownik zawału dostanie;) Pozdrawiam i gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixxxer Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 No, no... Dobre miejsce to podstawa. Piękna odpowiedź dla tych, którzy nazywają kanarka zabawką dla dzieci :) Gratuluję. No i przyłączam się do uwagi kol. Mareckiego: nie szoruj tak fantów (a monet w szczególności), żadne WD-40 itp.. Lśnić może złota lub srebrna moneta, ale miedziak wystarczy, że ma czytelny rysunek. To taka łyżeczka dziegciu, żeby Cię te pochwały i gratulacje nie zepsuły :)Pozdrawiam i życzę dalszych owocnych poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polan77 Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Super fanty gratuluję też mam kanarka powodzenia...POZD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Dzisiaj tradycyjnie boratynka oraz jeden grosz Księstwo Warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker&ar2r Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Bardzo ładne znajdki jak na początek.Ja także mam od tygodnia kanarka.Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Skromnie dzisiaj tylko naparstek, grosik króla Stasia i guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Jest nawet w niezłym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Mogłem ci wczoraj połamać tego kanarka jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Ostatnie znalezisko z mojego poletka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
br-en Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.