tomala_kikol Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Bren masz zakaz wchodzenia na to pole:) Bo pułkownik zawału dostanie;) Pozdrawiam i gratki
mixxxer Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 No, no... Dobre miejsce to podstawa. Piękna odpowiedź dla tych, którzy nazywają kanarka zabawką dla dzieci :) Gratuluję. No i przyłączam się do uwagi kol. Mareckiego: nie szoruj tak fantów (a monet w szczególności), żadne WD-40 itp.. Lśnić może złota lub srebrna moneta, ale miedziak wystarczy, że ma czytelny rysunek. To taka łyżeczka dziegciu, żeby Cię te pochwały i gratulacje nie zepsuły :)Pozdrawiam i życzę dalszych owocnych poszukiwań.
polan77 Napisano 6 Kwiecień 2010 Napisano 6 Kwiecień 2010 Super fanty gratuluję też mam kanarka powodzenia...POZD...
br-en Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Napisano 7 Kwiecień 2010 Dzisiaj tradycyjnie boratynka oraz jeden grosz Księstwo Warszawskie
biker&ar2r Napisano 7 Kwiecień 2010 Napisano 7 Kwiecień 2010 Bardzo ładne znajdki jak na początek.Ja także mam od tygodnia kanarka.Darz dół.
br-en Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Napisano 9 Kwiecień 2010 Skromnie dzisiaj tylko naparstek, grosik króla Stasia i guziczek
mjut Napisano 9 Kwiecień 2010 Napisano 9 Kwiecień 2010 Mogłem ci wczoraj połamać tego kanarka jednak.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.