Camiusss Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Witam.W następnym tygodniu kupuję jeden z tych wykrywaczy może,ktoś mi podpowie,który jest głębszy na kolorki i ma lepszą dyskryminację?:)P.s. miałem wcześniej Tesoro Vaquero i był nawet dobry ...warto ryzykować w firmę Minelab?:)Pozdrawiam.
VanWorden Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jeśli miałeś Vaquero, to nie przebijesz go Cortesem. Większą frajdę dałby Ci Tejon, ale przewaga nad Vaquero jest też czysto iluzoryczna. X705 to kompletnie inny wykrywacz o dużo większych możliwościach (co nie zawsze znaczy zasięgach;-)) i jeśli jesteś gotowy by przesiąść się na sprzęt, który wymaga dobrego poznania i umiejętności stosowania różnych technik, ustawień etc.,to jak najbardziej będziesz zadowolony.PozdrawiamVW
Camiusss Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 VanWorden Dzięki za odpowiedż:)A mam jeszcze jedno pytanie jaki byś wybrał wykrywacz do 2500zł.Czy może jakiś inny sprzęt polecił z dobrymi osiągami na kolorki i w miarę dobrą dyskryminacją?Pozdrawiam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.