Obsi90 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Proszę o ID i pomysły od jakiego motocykla(pojazdu)mogą być
Obsi90 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 na kraniku napis MZAG z moich poszukiwań wynika że jest to motocykl DKW ale nie wiem jaki model
kijow Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 od Radzieckich spychów do spuszczania wody z bloku silnika i chłodnicy.
krank Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 ten trzeci to wydaje mi się że z chłodnicy od ciągnika ale mogę się mylić jak tak to mnie poprawcie pozdro...
ERWIN Napisano 8 Kwiecień 2010 Napisano 8 Kwiecień 2010 Kranik nr 3 - od silnika od Żuka do spuszczania płynu chłodzącego.
michkil Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Gratulacje. Masz orginalny dekawoski kranik. Mzagi montowane były w Dyktach. Taki tyle ze dwu poziomowy miałem w mojej dykcie. Jednopoziomowy musiał być chyba od mniejszego modelu. Pozostałe dwa są prawdopodobnie od spuszczania wody z chłodnicy- sugerowałby to gwint znajdujący się tylko po jednej stronie ktanika.
michkil Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 JUż wiem. Ten kranik Mzag montowany był w DKW KS, i chyba też w KM.
Pytanie
Obsi90
Proszę o ID
i pomysły od jakiego motocykla(pojazdu)mogą być
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.