czarek100 Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Dzisiaj godzina chodzenia i to jeszcze padało trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 od tych pocisków to myślałem że mi się kieszeń w spodniach urwie:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Wyglądają jak nówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Nie wiem dlaczego w tym miejscu jest tyle tych pocisków a poza tym nic. Nie słyszałem też nic o żadnej strzelnicy która mogła by się tu znajdować.Jak coś to dam zdjęcia satelitarne terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 U mnie w okolicy jest podobnie czasami przejdzie się całe pole i nakopie się 30 ołowiaków i 1 monetę a czasami nic poza ołowiem nie wyjdzie. Mam już 9 kg tego złomu a nie wiem od czego to jest i kto tego używał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.