Skocz do zawartości

Dodatkowy wykrywacz metali

antony89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!Chciałbym zakupić dodatkowy wykrywacz metali.Posiadam już jeden ale chce aby osoby ze mną podróżujące które nie maja własnego wykrywacza mieli coś pod ręką :)Co sądzicie o Jablu ,Protonie,Pulsarze??co mam wybrać?z góry dziękuję i pozdrawiam!
Napisano
Jakaś akcja charytatywna?:)
Jeżeli chodzi o niedrogi niezły sprzęt to Jabel. Jednak po roku podróżowania z tym sprzętem zakupił bym coś droższego.
<pozdro
Napisano
Jabel:)
tani(max200zł),łatwy w obsłudze,zasięg nie zgorszy:)
Jak osoba towarzysząca nie zniechęci się kopaniem każdego metalu,to może się wkreci" i wtedy warto kupić coś lepszego:)
Napisano
Witam
Kupowanie jabla itp chyba mija się mimo wszystko z celem. Osoby towarzyszące pewnie nie są wielkimi pasjonatami poszukiwań i szybko mogą się zniechęcić. Zawsze uważam , że lepiej dołożyć trochę i cieszyć się z tego co się robi. Kupując jabla pewnie skończy się na tym , że osoby towarzyszące i tak nie będą miały nic pod ręką ;). Dozbieraj na ace albo nowaka w zależności od preferencji.
Napisano

heh..tak jakby akcja charytatywna...Caritas odkrywcy" :) .Osobiście posiadam ACE 250 nie narzekam na ten sprzęt.To zostaje mi do wyboru Jabel lub Proton.Znalazłem na allegro Protona i ma DYSKRYMINACJE!:)a co sądzicie o tym sprzęcie??
Jabla porządnego jeszcze szukam:)

Napisano
Osobiście posiadam ACE 250 nie narzekam na ten sprzęt.To zostaje mi do wyboru Jabel lub Proton"
ktorych nikt nie opanuje w piec minut i ciepnie w krzaki po godzinie :)
Kup ACE-150 i fajrant :)
Napisano
bierz jabla w dyskryminacja w protonie jest taka jak by jej nie było sam posiadam jabla i jestem zadowolony tyle że trzeba się troche nakopać osiągi są całkiem dobre pozdro.
Napisano
Przepraszam,a co w Protonie jest do opanowania? Dwa pokrętła? Po włączeniu zasilania ruszamy w teren:-). Odrobina cierpliwości mile wskazana. Jak za te pieniądze całkiem dobre osiągi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie