wzllubin Napisano 28 Marzec 2010 Autor Napisano 28 Marzec 2010 Czy ktoś z was koledzy wie gdzie odbywały się jakieś większe bitwy w okolicy lubin
pattern1937 Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Weź zobacz w wyszukiwarkę.... jest chyba z 10 tematów jak nie więcej dot. Lubina i najbliższych okolic.
Kadaf Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 Kolego to że były bitwy/potyczki to jedno, a to że każdy z forum napisze ci że Lubin mocno przeryty - drugie... Co Cię interesuje do kopania - militarka, dworki czy monetki?Pozdro
wzllubin Napisano 29 Marzec 2010 Autor Napisano 29 Marzec 2010 mnie monetki interesują ostatnio byłem w lesie kolo lotniska tylko 3 luski 2 ruskie i 1 niemiecka
michal1514 Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 Dokładnie kilka tematów niżej masz wątek o nazwie lubin".Co do II wojny to przekopane szczególnie lotnisko, z tego co wiem dużo wychodziło w Rynarcicach, Koźlicach itp. ale przeryte więc nie ma co szukać chyba, że masz głęboki wykrywacz. A co do monetek to nie powiem co gdzie i jak ażeby sobie konkurencji nie robić. :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.