eljot1974 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 WitamProsiłbym znawców o identyfikację tego zegarka.Chodzi mi o markę-część napisów widoczna na cyferblacie, oraz z jakiego okresu może pochodzić.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Zegareczek z lat 1920-1930.Mechanizm ankrowy 7 kamieniowy-niskiej klasy pozostale osie osadzone w uksach" a nie kamieniach stad jego potoczna nazwa uksiak".Koperta wykonana z niklu.Produkcja szwajcarska najprawdopodobniej na rynek francuski? Pozdrawiam Vorax
Hebda Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 nie od razu rzym zbudowali:)poczekajmy jak się Vorax obudzi:)pozdr
eljot1974 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 WitamProsiłbym znawców o identyfikację tego zegarka.Chodzi mi o markę-część napisów widoczna na cyferblacie, oraz z jakiego okresu może pochodzić.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pytanie
eljot1974
Witam
Prosiłbym znawców o identyfikację tego zegarka.Chodzi mi o markę-część napisów widoczna na cyferblacie, oraz z jakiego okresu może pochodzić.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.