banderas Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 zerkam w MyViMu i jakaś twarz znajoma.Kolega był na tym zlocie?[dwie blondynki]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 nie nie byłem :)ale nic straconego, może będzie okazja się spotkać w przyszłości......bez blondynek, bo nie wiem co żona by na to powiedziała :))-pozdro-P.S. nie pierwszy już raz ktoś mi mówi, że widział mnie w miejscu, w którym mnie nie było :)sobowtór ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 sorki-ktoś podobny.W tym roku wybieram się do fortu IV i chcę połazić za polem golfowym,może się spotkamy w terenie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 spoko :))nie ma problemu, jak coś - zapraszam na priv ;)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.