lex Napisano 8 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2010 ludzie z włoszczowy" - pojawimy się chętnie w liczbie dwóch osobników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 12 Czerwiec 2010 Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Panowie, jak na militarkę gdzieś pod Włoszczowę to chętnie się podłączę:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 12 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2010 Acer-przepraszam masz prawo pytać co tam we Włoszczowie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 15 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2010 panowie nie GG jak coś to na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2010 Czy ktoś z Włoszczowy lub okolic wybiera się do Lelowa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 daleko nie macie:)stopem,rowerem..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 może źle się wyraziłem -przepraszam Czy ktoś zainteresowany mieszkający we Włoszczowie lub w okolicach Włoszczowy zamierza uczestniczyć w poszukiwaniach sztandaru w Lelowie 24, 25 lipca 2010 .teraz myślę że wszyscy zrozumieli moje pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 Wstyd Panowie Włoszczowiacy !!!! pod nosem macie szansę udziału w legalnych poszukiwaniach , szansę poznania innych fascynatów ........... .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1991214 Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Witam. Nie wiecie może kiedy będą kolejne poszukiwania ,,dzwonów'' w Januszewicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 25 Listopad 2010 Autor Share Napisano 25 Listopad 2010 Witam kolejnego fascynata z okolic Rzeszowa , dołaczył do nas kolejny członek który zaczyna swą przygodę z wykrywką .Dojrzewał lata i w końcu dojrzał.Pomożemy ??????Pomożemy !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1991214 Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Witam. A o kim mowa jeśli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Witam,witamPozdrowienia z Rzeszowawkońcu znalazła się chwila żeby usiąść przy kompie :)pierwsze fanty wyciągnięte :)niestety to nie to co by wynikało z naszej rozmowy (lex)mimo wszystko adrenalinka skoczyła :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1991214 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 A co ma Rzeszów do Włoszczowy :D Jestem Ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 jak to co ? dzieli nas tylko 200kmto jak przez płot :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1991214 Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 A mnie tylko 108 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2010 No proszę i dlatego właśnie dreszczyku warto było troszkę śniegu odwalić i ruszyć łopatką . Pozdro Dunaj !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 HEJ LEXpodeślij mi (że tak powiem )nazwe tej {ekipy} o której mi mówiłeśdzisiaj wrociłem ze Słowacji i mam jeszcze ze 30% energi w bateri to zanim padne to poczytam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 zapomniałem zapytać o inormacje o mojej wiosce,wyczytaleś coś interesującego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 witam zobacz moje odkrycia czechy 2010" z 12 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Właśnie dotarłem do domu z pracy i tak myślałem że gdzies Ciebie tu znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Dunaj nie szukałem jeszcze bo czas u mnie napięty jak barania torba . Odłożę to na niedzielę bo wtedy jestem bardziej czasowy .Grudzień jest popierdzielonym miesiącem w naszej branży i po robocie nie zawsze mam chęć ślęczeć przed monitorem ( wystarczy mi w firmie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz42 Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Lex do włoszczowy mam 40km, a w czechach też bywam.zresztą odwiedzamy się dość często z kolegami z czech. teraz mrozem powiało i śniegiem posypało - trzeba to odczekać.koledzy z niemiec i belgi też piszczą że śnieg itd.myślę że zima nie potrwa zbyt długo i wtedy będzie można ruszyć w teren.jak coś to daj znać na e-mail.może zorganizujemy jakieś spotkanie przed sezonowe w lesznie lub... okolicy. mieszkam w gostyniu. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 Grzegorz42 dzięki za zaproszenie chętnie bym skorzystał ale gostyń od włoszczowy do troszkę dalej niż 40km .Wcale nie mówię nie choć odległość mało fajna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunaj Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 czytałem (dunaj) jak już ktoś napisał akcja serca zatrzymana" :)tylko wymienić PLN-y na korony i w teren... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 Dunaj mam dla Ciebie akumulator . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.