Arbi1000 Napisano 21 Marzec 2010 Autor Share Napisano 21 Marzec 2010 Taki mój wstęp do wykopków AD 2010.Nie wykopałem go bo już wisiał (i wciąż wisi) na krzaku.W lesie mokro i sporo śniegu jeszcze ale temperatura rośnie,więc warunki szybko sie zmienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 wiosna nadeszła a ten hełm to nie hełm tylko ochraniacz karku :) pozdrowienia dla wszystkich z naszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Ja takie biorę do domu. Potem robią za osłony doniczek z kwiatami. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 dobry pomysł doniczka niska taka do kaktusów i spodek dopasować i łądny eksponat kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.