stock84 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Napisano 17 Marzec 2010 Jak w tytule.Wydaje mi się, że niemiecka przedwojenna produkcja exportowa.Z jednej strony podziałka na cale i bicie LONDON z drugiej natomiast cm i bicie POLEN.Napisałem przedwojenna produkcja gdyż zasugerowałem się krojem cyfr, mogę się mylić:)Pzdr
stock84 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Napisano 17 Marzec 2010 Jak w tytule.Wydaje mi się, że niemiecka przedwojenna produkcja exportowa.Z jednej strony podziałka na cale i bicie LONDON z drugiej natomiast cm i bicie POLEN.Napisałem przedwojenna produkcja gdyż zasugerowałem się krojem cyfr, mogę się mylić:)Pzdr
stock84 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Napisano 17 Marzec 2010 Interesuje mnie przede wszystkim czy dobrze wydatowałem.Okucia" mosiężne...
Pytanie
stock84
Jak w tytule.Wydaje mi się, że niemiecka przedwojenna produkcja exportowa.Z jednej strony podziałka na cale i bicie LONDON z drugiej natomiast cm i bicie POLEN.Napisałem przedwojenna produkcja gdyż zasugerowałem się krojem cyfr, mogę się mylić:)Pzdr
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.