Skocz do zawartości

Legnica

Moras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Panowie może jakieś wspolne kopanie w następną sobotę 20 marca w Legnicy lub okolicach ?
pozdrawiam i czekam na chetnych ;]
Napisano
no hej mi pasuje kazda godzina a co d moze miejscówki to nie mam za duzego pomyslu ... swiezo w temacie jestem moze ty masz propozycje
Napisano
mozna gdzies na pola wyskoczyc albo za huta jest taki opuszczony zruinowany dworek kiedys nawet zabytkiem byl .. spore zabudowania gospodacze dookola byly....
Napisano
ten dworek do dawna miejscowość o nazwie Jaszków. Nie polecam tamtejszych pól, strasznie zaśmiecone a na terenie dawnych budynków kupa gruzu i straszne zarośla. Jak po polach panowie chcecie chodzić to polecam trochę dalej w stronę złotoryji podjechać bo przy hucie smród i śmieci.
Napisano
rabat a co bys powiedzial na zimna woda-lisiec warto tam jechac, podobno troche rzeczy tam powychodzilo... ps ma ktos z was proxime ?
Napisano
ja mam proxime. zimna woda to tylko łuski i nic więcej, po tamtych lasach już ze 2 lata chodzę i albo łuska albo rozrywka. ale za to pola za Liścem są bardzo obfite w monetki i najróżniejsze kolorki.
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie