Moras Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 Witam Panowie może jakieś wspolne kopanie w następną sobotę 20 marca w Legnicy lub okolicach ? pozdrawiam i czekam na chetnych ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaycev1 Napisano 18 Marzec 2010 Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam , gdzie i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moras Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 no hej mi pasuje kazda godzina a co d moze miejscówki to nie mam za duzego pomyslu ... swiezo w temacie jestem moze ty masz propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moras Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 mozna gdzies na pola wyskoczyc albo za huta jest taki opuszczony zruinowany dworek kiedys nawet zabytkiem byl .. spore zabudowania gospodacze dookola byly.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 19 Marzec 2010 Share Napisano 19 Marzec 2010 ten dworek do dawna miejscowość o nazwie Jaszków. Nie polecam tamtejszych pól, strasznie zaśmiecone a na terenie dawnych budynków kupa gruzu i straszne zarośla. Jak po polach panowie chcecie chodzić to polecam trochę dalej w stronę złotoryji podjechać bo przy hucie smród i śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moras Napisano 19 Marzec 2010 Autor Share Napisano 19 Marzec 2010 rabat a co bys powiedzial na zimna woda-lisiec warto tam jechac, podobno troche rzeczy tam powychodzilo... ps ma ktos z was proxime ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moras Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 gdyby ktos gdzies kopal jednak to moge podjechac 664470067 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 ja mam proxime. zimna woda to tylko łuski i nic więcej, po tamtych lasach już ze 2 lata chodzę i albo łuska albo rozrywka. ale za to pola za Liścem są bardzo obfite w monetki i najróżniejsze kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 16 Kwiecień 2010 Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Złotoryja się kłania, chętnie pośmigam gdzieś z wami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechosław Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Następny chętny na wspólny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 jestem nowy i chętnie też bym pochodził a o liścu słyszałem ze dużo leży w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 18 Kwiecień 2010 Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Trafniej będzie leżało. Choć na 100 % są miejsca gdzie co nieco się wykopie, ogólnie rewelacji to tam JUŻ nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 4 Maj 2010 Share Napisano 4 Maj 2010 szukałem w długi weekend obozu naploeońskiego koło pawłowic i zupełna kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 witam. może ktoś jest ktoś chętny aby pokopać jutro w okolicy Legnicy.gg 6987129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Koledzy jak cos to ja mogę gdzieś jechać nie daleko od lubinia albo Legnicy tylko ze w niedziele 6 czerwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Moje gg 8552385 pisać nawet jak niedostepny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 panowie moze jakis wspulny wypadzik w okolice??? w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 6 Czerwiec 2010 Share Napisano 6 Czerwiec 2010 witam jestem z chocianowa ale ostatnio często z kolegą fruwamy pod legnicą może za tydzień w niedzielę jakiś wspólny spacer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Koledzy jak coś ja jestem chętny w tą niedziele tylko muszę się dogadać z tata żeby mnie zawiózł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 ok kibicu wiesz jak coś to do chocianowa a może kolo po nas przyjedzie na jakim sprzęcie chodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 8 Czerwiec 2010 Share Napisano 8 Czerwiec 2010 w Chocianowie coś wychodzi jeszcze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 nieraz wyjdzie jakaś monetka czy kałałek złomu ale miasto już skopane tak że większych rzeczy to już raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Kolego ja na ace 250 chodzę i nie wiem jak z transportem u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Ja słyszałem o lisicach ze tam kolorek dobry i monetki moze coś tam jeszcze wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 nie wiem nie bywałem tam ale gdzieś tu już pisali że pokopane tam że ho ho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.