Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz?

kuba10asg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam poszukiwaczy!

Chciałbym zapytać jaki wykrywacz kupić narazie chodzę z garrettem ACE 150 ale chce kupić profesjonalny sprzęt.Myślałem o garrecie GTI 1500 ale nie mogłem znalezc na jaką głebokość maksymalnie znajduję.Słyszałem też o Teknetics Omega 8000 nie wiem co kupić doradzcie może jest coś lepszego od tych które wymieniłem tutaj.Dziękuję i pozdrawiam!
  • Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
podejrzewam że jeśli biegaleś z ace150 to w zupelności wystarczy ci rutus proxima,ciągnie i kolor i militarkę no i jest konkurencyjnie tani ,ja zaplacilem w promocji zimowej za nówkę u dystrybutora 1300 zl teraz chyba już po promocji 1480 zł...
Napisano
Tylko najpierw warto pewnie tu :
http://odkrywca.pl/ustawienia-proximy-lasy,667510.html#667510
poczytac jakie ludzie maja problemy z oswojeniem Proximy :)
Napisano
to żart był z mojej strony...
żart nawiązujący do tonegomanero...

Deus - to synonim gadżeciarskiej nowatorskości i nowoczesności... za cenę hm... i o używalności - zagrożonej serwisem z obsługą we Francji
Jeśli masz parę w łapie, to Proxima
jeśli mniej - i tylko kolor, to Cibola

o nieekonomicznych - niech piszą inni...
Napisano
kolego samgnus o jakim lobbingu mowa?? założyciel wątku pyta o to na jaki wykrywacz warto przeskoczyć z ace 150 więc ja mu proponuje sprzęt taki na jakim sam chodzę i z którego jestem zadowolony, a osiagnięciami nie muszę się chwalić bo nie o to chodzi- jest na tym forum wystarczajaca ilość zdjęć superowych fantów znajdywanych przez naszych kolegów właśnie za pomocą rutusa proximy..a jeśli nawet bym wstawił zdjęcia swoich fancików to i tak byś pewnie napisał że zakupiłem je na gieldzie staroci albo w salonie numizmatycznym,,,pozdrawiam...
Napisano
popieram kopijnik2...szacun i pozdrowionka,,wiadomo każdy będzie chwalil co swoje,ale do amatorskich poszukiwań proxima w zupelności wystarczy no chyba że ktoś ma zamiar szukać arki przymierza lub skarbów salomona,,no i dobrze żeś to określił jedyna wada proximy to taka iż do jej obsługi trzeba mieć trochę pary w łapach,ale z czasem i do tego idzie się przyzwyczaić...
Napisano
jedyna wada proximy to taka iż do jej obsługi trzeba mieć trochę pary w łapach,ale z czasem i do tego idzie się przyzwyczaić..."
No i bardzoo muzykalne ucho jak tu czytalem ?

To ja jednak wole Garretta GTP-1350 a gdybym serio chcial militarki szukac to GTI-2500, prostszy w obsludze sie wydaje a i ciezaru jakos nie czuje, moze przez dobre wywazenie a moze przez to ze sprzet ponizej 2 kilogramow wazy ?
Napisano
No i bardzoo muzykalne ucho jak tu czytalem ?

No niezupełnie... można być głuchym...
można sobie posłać" na poziomie muzykalności -słyszę, że grają"...
i jeszcze parę nastaw sobie można wg. gustu ustawić...

można...
Napisano
Witam!Mam pytanie do Cpt.Nemo czy Gti jest prądożerny i czy traci na zasięgu wyniku zużywania się baterii.
Napisano
Nie sadza, ale wiem to tylko z obserwacji. Kolega z ktorym spacerujemy ma GTI-2500 i niezbyt czesto wymienia baterie, nie obserwuje tez spadku zasiegu w miare ich zuzywania. Spotkalem sie w internecie z wypowiedziami ze najskuteczniejszy jest w ciagu pierwszych kilku godzin, ale czy to prawda ? Nie wiem.
Ja mam GTP-1350 i tez nie zauwazylem zeby sie cos dzialo gorzej niz w ACE, chyba nawet jest oszczedniejszy. Ostatnio uzywam tego nowego typu zasilania akumulatorkami alkalicznymi 1.5V i wydaje sie ze jest bardzo dobrze. Jak bedzie cieplej to przeprowadze dokladniejsze testy.
Napisano
Kol. Cpt. Nemo.
Garrett GTI-2500 to bardzo ciężki wykrywacz, przez co komfort pracy staje się wyjątkowo niski. Wiem co mówię, bo chwilę z nim łaziłem. Poza tym ciekawi mnie wielce, co takiego złego zrobiła Tobie PROxima? Zauważyłem bowiem, że krytykujesz ją w większości wątków dotyczących sprzętu.
Pozdrawiam.
Napisano
Kol. Cpt. Nemo.
Garrett GTI-2500 to bardzo ciężki wykrywacz, przez co komfort pracy staje się wyjątkowo niski. Wiem co mówię, bo chwilę z nim łaziłem. "

Ja tez wiem co mowie i stad pytanko :)
Badz prosze tak mily i podaj nam tu wage GTI-2500 i Proximy zeby wszyscy mogli zobaczyc co to znaczy ardzo ciezki"
Garret wraz z osmioma bateriami wazy 2,1 kg

Poza tym ciekawi mnie wielce, co takiego złego zrobiła Tobie PROxima?"

Ano nic ale zaczyna mnie draznic takie zmasowane namawianie na Proxime, szczegolnie poczatkujacych, bez podawania rzetelnych faktow, chocby tych o wadze akurat czy klopotach z osluchanim sie lub obsluga jakie ta zacna maszyna powoduje u niektorych:)

Ja nie mowie ze Proxima jest zla, ma wiele plusow i szybki sprawny serwis, chwala za to tworcy, ale to nie powod do gloryfikacji :)
Napisano
Kolego Cpt. Nemo Proxima z bateriami waży 1,9 kg.Proxima nie jest tak bardzo ciężka jak twierdzą niektórzy, jest za to źle wyważona.Poza tym Garrett GTI-2500 to inna półka niż Proxima i zwróć uwagę że i inna cena.
Napisano
brodkarz hehe wygląda na to iż zaliczamy się do strongmenów jeśli chodzi o poszukiwania z proximą,ja mogę łązić po poletkach do kilku godzin dziennie i jakoś mi ręka nie odpadła,,,a przeciwnicy proximy niech se piszą co chcą mnie to tito jak to sie mówi,,my wiemy swoje co ten sprzęcik potrafi....pozdro...
Napisano
Fidzir to pewnie dealer w łodzi lub będzina bo zawsze podaje cenę proximy 1480 zł jakby nie wiedział , że w Gdyni ciągle jest po 1300 ;) zresztą jak mówiłem jak już pisałem ja bym go zbanował :)
Napisano
draven85 śmieszny jesteś twierdząc że jestem dilerem rutusa i to jeszcze z łodzi hehe,,,jestem z kalisza i ze sprzedażą rutusa ani z jego reklamą marketingową nie mam nic wspólnego a podaję cenę dlatego że zakupilem proxime (zresztą już drugą) w miesiącu lutym i zaplaciłemu u pana kasprzaka 1300 zl,ale promocja się już skończyla i kosztuje obecnie 1480 zł,zresztą nie każdy który chce kupić pierwszą wykrywke orientuje się ile która kosztuje więc podaje zainteresowanym zalety sprzętu plus cena jaką kosztuje..pozdrowionka...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie