Maxwell Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 Poszukuję wszelkich informacji na temat niemieckich pieców okopowych(chodzi mi o te schronowe)jakieś plany, zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yama02 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 http://westwall-saarland.com/piece_wt80_wt80k.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxwell Napisano 15 Marzec 2010 Autor Share Napisano 15 Marzec 2010 Te piece już oglądałem. Chodziło mi raczej o piece wczesne, takie, które były używane w latach 1934-36. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revelli Napisano 23 Marzec 2010 Share Napisano 23 Marzec 2010 może taki-firmy Buderus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Zawsze możesz pokusić się o replikę kozy carskiej, dostępne na Allegro... moim zdaniem ciekawszy motyw do domu, ew. zamówić u rzemieślnika wg projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.