Hebda Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Jak w temacie..jest ktoś z Ząbek poza Sekalem?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 14 Marzec 2010 Share Napisano 14 Marzec 2010 Znam co najmniej dwóch z Ząbek, oprócz Ciebie i Sekala, niestety nie zrzeszeni na forum :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Marzec 2010 Autor Share Napisano 14 Marzec 2010 Ja tu nie mówię o Markach tylko o Ząbkach..sio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirHenry Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 jakby co to ja z Marek jestem, to chyba niedaleko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 10 Lipiec 2010 Share Napisano 10 Lipiec 2010 No i ja w sumie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.